Kontakt

Kontakt Info

Handcraft by Denmark

Rasmus Greve
greve@handcraftbydenmark.dk
+45 3175 7050

 

Om Rasmus Greve

Har arbejdet 20 år med salg, marketing og produktudvikling som konsulent og salgschef. Men jeg ville noget andet med mit liv.

Loudliving Design er drømmen om en virksomhed, hvor design og storytelling skaber nye højder, og hvor jeg udvikler produkt, design og storytelling i en iscenesættelse, samt det at bare lave fede designs og koncepter. Men det er ikke bare den fede idé eller det cool design, som baner vejen og gør passion til levevej. Det er utrolig hårdt arbejde, og det kræver en masse af den enkelte: Både viden og formåen, som mange ikke besidder det hele af. Det tror jeg, at alle udviklere kan nikke genkendende til.

Ideen til Handcraft by Denmark har været i baghovedet længe, men det var særligt med egen erfaring, at jeg fandt ud af, hvor meget det kræver at leve af dansk design produceret i Danmark. Jeg ved, at der er mange fantastiske designs og produkter, som desværre går tabt, forbi man ikke har haft alle kompetencerne til at formidle det hele igen og igen.

Med Handcraft by Denmark vil jeg lave det stærkeste brand for dem, som gerne vil leve og lever af deres design og håndværk. Handcraft by Denmark skal skabe den opmærksomhed, som det kræver, og sætte brandet i forbindelse med de formidlere, som i dag gerne vil kende de virksomheder, offentliggøre de nye klassikere og belyse det nye danske design, forene designere og design-håndværkere gennem konceptet med de professionelle indrettere og dermed skabe et stærkt koncept for indretning med helt nye muligheder for udførelse og opførelse.

Handcraft by Denmark skal formidle i ind- og udland, og alt sammen skal være Made in Denmark! Det skal være et koncept, som skaber værdi for alle dem, som bliver en del af Handcraft by Denmark, der målrettet promoverer møbler og interiør med særlig fokus på salg og formidling. Det er det eneste, som giver succes til alle parter.

Målet er også at etablere vores egen messe i 2018: Handcraft by Denmark, og vi har  ambitioner om at udbrede konceptet til flere byer og lande.

Handcraft by Denmark er derfor et drømme-koncept, som er drevet af know-how, passion og en masse vilje til at hjælpe dem, som gerne vil leve af deres passion, de seriøse, dem som kan leve op til navnet Handcraft by Denmark. Man skal være stolt af at være en del af konceptet, ligesom vi er stolte af at arbejde med alle de muligheder, det giver.

Det er helt vildt, hvad den enkelte kan få ud af at være med i Handcraft by Denmark.