Panelet

Panelet i Handcraft by Denmark er en bredt sammensat gruppe med forskellige baggrunde og erfaringer. Det er denne forskellighed som også repræsenteres i en verden af design og materialer. Vi er derfor stolte og glade over at tilbyde udstillere og tilknyttede til Handcraft by Denmark, denne faglige vurdering af flere aspekter i ethvert design og håndværk. Panelet er også med til at sikre det høje niveau som skal præsenteres i Handcraft by Denmark. Det er afgørende at der holdes en faglig stolthed og fremvisning af de produkter som er by Denmark, både lokalt og globalt. Ligesom enhver udstiller, som bliver godkendt af panelet, skal føle en stolthed over at være en del af Handcraft by Denmark.  

Charlie Steenberg

Charlie C. Steenberg. Arkitekt m.a.a. PAR. Født 1962.

Uddannet arkitekt part 1 fra Architectural Association 1991. Uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København 1997. Ansat på Henning Larsens tegnestue 1993-98. Drevet egen tegnestue siden 1996. Tillidshverv mv.: Medlem af kunstnersamfundet, Byggesocietetets forretningsudvalg samt by- og planudvalg, medlem af Kabinettet: Netværk for kvindelige ledere. Sagsansvarlig arkitekt for projektudvikling og realisering af en række opgaver inden for bolig-, hotel- og restaurationsbyggeri. Charlie C. Steenberg har i de seneste 5 år fungeret som lærer, gæstekritiker og censor ved Kunstakademiets Arkitektskole. Udstillet bl.a. på Charlottenborgs Efterårsudstilling 2003.

Projects

+ Nørrebro Newsroom, + Tranquebar, + Sticks & Sushi I, + Sticks & Sushi II, + Sticks & Sushi III, + Wellness Center, + Havneholmen, + Sluseholmen, + Urban Islands, + Nørrebro Runddel, + Fremtidens Hotelværelse, + Scala - cphotel, + Sommerhus, + A-huset, + Strandvejen Ebeltoft, + Vesterbrogade 24, + Egholmvej, + Fuglsangsvej 5D, + Bænk JS01, + Vesterbrogade 15, + Komforthuset, + Slotsgade 32, + Valby Kulturhus, + Vandmøllestræde Pladsen, + Skovrankevej 7, + Transzone, + Under åben himmel, + H.C. Andersens Boulevard 41-43, + Friluftshytte, + Jordbærsvinget 17, + Satelitvej 26, + CS02 - Info, + CS01 - en hvileplads!, + Vesterbrogade 17A, + Vinhaven , + Kultur Indre Nørrebro, + Energirenovering af Tæt-Lav!, + Byfortætning i Metropolzonen, + Annebergparken – Grønnegården

Katrine Martensen-Larsen

Katrine Martensen-Larsen er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København. I en årrække arbejdede hun som Market Manager for Mulberry med base i London, sammen med sin eks-mand stod hun bag åbningen af restauranten 1 Lombard Street i Londons finansdistrikt og efterfølgende arbejdede hun som projektleder på reklamebureauet DDB i København.

I 2003 stiftede hun KML Design, som udfører stylist-, indretnings- og tekstopgaver. Igennem årene har hun leveret utallige boligreportager til både danske og internationale magasiner og i 2008 udgav hun bogen Sommerhuset på forlaget Gyldendal. Katrine har udviklet indretningsværktøjet MOODBOKS, er en af BO BEDRE's faste indretningseksperter, men er nok mest kendt fra TV-programmet Skattejægerne på DR1.

Du kan følge Katrine på hendes blog her: www.kmldesign.dk og på Instagram, hvor hun er at finde med profilen: katrinemartensenlarsen og du kan læse mere om MOODBOKS-konceptet her: www.moodboks.com.

Camilla Hey

Ejer: Fotograf Camilla Hey og HeyFaces
(Selvstændig siden 1999) Stilling; Fotograf og stylist - oprindelig uddannet som dekoratør. Camilla Hey er blandt eliten af fotografer og har med sine mange år som selvstændig et enormt kendskab til stil, indretning, det visuelle og detaljerne. Hun har lavet et utal af opgaver indenfor alt; produktfoto, branding-foto, story-foto, iscenesættelser og meget, meget mere.

Selina Louisa Halvgaard

Uddannelse: Design-teknolog
Job: Visual Merchandising & Graphic design Specialist
Ejer: Fundamentum

Tidligere arbejdet med brands som Dyrberg/Kern, Friis & CO, IC Companys og Pandora. Selina har en solid baggrund hos kendte virksomheder, hvor hun har arbejdet med deres visuelle branding og design-image og kender derfor til designudtryk og deres modtagelse i interessenters øjne. Hun har mange erfaringer og kan derfor vurdere ud fra nogle andre parametre og med en anden tilgang, hvilket er med til at udgøre bredden i et panel.

Rasmus Greve

Initiativtager: Handcraft by Denmark
Ejer: Loudliving Design

Rasmus Greve har en stærk kommerciel baggrund indenfor salg og marketing i godt 18 år. Det er herfra at han har udviklet sine kompetencer, særligt indenfor branding, storytelling og produktudvikling. Med en far som møbelsnedker har Rasmus Greve også udviklet en sans for håndværk og design. Disse egenskaber har sammensat en helt særlig cocktail af erfaringer, nyskabelse og udvikling. Rasmus Greve besidder derfor både design- og håndværksdelen, samt det forretningsmæssige.

Hans Sandgren Jakobsen

Møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen

Møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen
Med en forkærlighed for den skandinaviske designtradition og et afsæt i et lyst og let designunivers skaber designer Hans Sandgren Jakobsen produkter der modsvarer et behov. Han udforsker materialernes potentiale og udfordrer teknologien bag produktionen i bestræbelserne på at udvikle produkter med et evident og enkelt udtryk. Hans Sandgren Jakobsen, der både er uddannet møbelsnedker og designer, arbejder i krydsfeltet mellem tegnebord og modelværksted for konstant at optimere den endelige form, og for at sikre optimal funktion. Nytænkning og æstetik er ligeværdige værdier og målsætningen er altid at ende ud med et produkt, der fremstår i sin hel egen ret.

Alt materiale sendes til panel@handcraftbydenmark.dk