Udstiller-koncept

Handcraft by Denmark er et nyt koncept for designhåndværkere & designvirksomheder, målrettet møbler og interiør.
Produkterne vil bære ordene ”MADE IN DENMARK”.

Vi starter i Hillerød med et mindre oplevelses-showroom.

Her udstiller designhåndværkere fra hele Danmark, enten som fuldtids- eller som gæsteudstillere. Målet er at tiltrække interesse fra hele Nordsjælland og København til showroomet i Hillerød, der som det første af sin art fokuserer 100% på håndværk fra Danmark inden for møbler og interiør.

Showroom med salg og rådgivning

  • En del af konceptet er den faglige og kompetente vejledning til kunderne.

  • Præsentation af mulighederne som netop din virksomhed tilbyder. Storytelling og kundeønske muligheder.

  • Dine produkter bliver præsenteret i en atmosfære som sætter fokus på oplevelser - kunderne skal have noget at snakke om, når de har besøgt Handcraft by Denmark’s showroom. Om de muligheder vi tilbyder i forhold til individuelle ønsker. Faglighed som kan fortælle netop din virksomheds eller produkts historie.

  • Dialogen med de professionelle i indretningsopgaver, hvor din virksomhed og eller dine kompetencer kan tilbydes.

  • Alt sammen varetages af Handcraft by Denmark og giver dig mulighed for at være med på flere opgaver ad gangen.

  • Der afholdes særarrangementer, hvor inviterede kan have en betydning for salg af udstillernes produkter.


Formidling – Indretning – Boligstyling – Journalist – Blogger
Handcraft by Denmark bliver selv en stor del af formidlingen af konceptet. Både i form af sociale medier, nyhedsbreve, storytelling, website mv. Alt sammen kanaler hvor din virksomhed også repræsenteres. Men også i de professionelle opgaver med indretning og inspiration.

Handcraft by Denmark bliver også en primær aktør i både salg og markedsføring, og vil på nytænkende vis være meget aktiv i den fælles formidling og salgsindsats.

Vi vil være salgsorienterede, da det er succeskriteriet for os alle sammen i forholde til at have en bæredygtig virksomhed!

En af styrkerne ved formidlingen er, at vi tilknytter indrettere, stylister, dekoratører, visuals, journalister og bloggere til konceptet. Det betyder at Handcraft by Denmark 1-2 gange årligt inviterer til en pro netværksdag for disse, samt de design håndværkere og virksomheder som er en del af Handcraft by Denmark. Her kan al magi ske i en fælles dialog.

Omvendt får disse formidlere også et nyt og fantastisk koncept med i deres bagage til deres erhverv. Helt nye muligheder for at sælge deres indretning sammen med konceptet Handcraft by Denmark. Nye trends og design som kan skabes og udføres i fællesskab. På den måde kan vi sammen løfte og skabe værdi på flere niveauer, samt i den grad skille os ud blandt mængden og stadig være en del af de større opgaver.

Formidlere får helt nye muligheder for koncept, design og udførelse. Et tæt samarbejde mellem Handcraft by Denmark og formidlere bliver det som alle kalder win-win med et ekstra win til de kunder som ønsker særlig indretning, tilretning og valgmuligheder ud over det sædvanlige.

Det stærkeste målrettede koncept
Handcraft by Denmark vil være i toppen af sit felt og sin niche. Det er for designhåndværkere og designvirksomheder fra Danmark. Alle produkter skal være; MADE IN DENMARK. Det er denne målrettethed som skal give den enkelte virksomhed succes i konceptet. Vi kan gå meget direkte på de kunder som er vores levebrød, samt markedsføre os mere præcist. Fælles messe-/udstillings indsats, i ind- og udland, samt andre relevante steder at vise virksomhederne i Handcraft by Denmark. Vi vil være mere målrettet på præsentationer også uden for egne showrooms, ligesom vi vil have fokus på salg og feedback fra de virksomheder som er en del af konceptet.

De virksomheder skal være stolte af Handcraft by Denmark, som en del af deres egen virksomhed.

Udvælgelsespanel
Handcraft by Denmark får sit eget panel af professionelle fagfolk inden for hver deres område.

Det er for at sikre at vi får en flot repræsentation af produkter og designs, samt at de vurderes fagligt og objektivt.
Panelet vil blive indsat i løbet af projektets opstartsfase.

Handcraft by Denmark messer
Der arbejdes både på Handcraft by Denmarks egen messe, samt deltagelser på de store messer i EU - som fællesstand.

Meget mere til konceptet er under udvikling
Vi har på nuværende tidspunkt gang i flere andre projekter som vil tilføre Handcraft by Denmark endnu mere værdi i fremtiden. Disse bliver løbende offentliggjort, og det sker parallelt med at de første faser af projektet igangsættes.

Sådan bliver du en del af Handcraft by Denmark
For at blive en del af konceptet skal du sende oplysninger om din virksomhed.

Vi har brug for at modtage navn, website, mobil-nr., produkter samt billeder og beskrivelse. Al dette gennemgås og vurderes af panelet, så det er vigtigt, at billeder er af ordentlig kvalitet og gerne med fokus på detaljer, hvis muligt.

Ud fra nærmere dialog fastsætter vi, hvor meget plads din virksomhed har brug for etc. Der er mulighed for løbende udskiftning af produkter, hvis det ønskes. Det er Handcraft by Denmark som fastsætter, hvor meget der er plads til, alt efter type af produkt og udseende.

Vi skal leve op til vores navn: HANDCRAFT BY DENMARK.

Lyder ovenstående interessant, sendes alt materiale til panel@handcraftbydenmark.dk